Deelname aan “Koorweek in Frankrijk” 2021

Ervaren amateurkoorzangers worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de koorweek in Frankrijk
van 7 tot 14 augustus 2021*

Door het onverwachte Coronavirus is onze Koorweek 2020 verplaatst naar 2021.
Ondanks alle positieve stappen is het nog onzeker of we wel in Frankrijk mogen zingen.
Nu de vaccinatie eindelijk goed loopt is te verwachten dat het groene licht op tijd komt.

Aangepaste conditie: VRIJBLIJVEND AANMELDEN

Van zangers die zich vanaf heden willen aanmelden, wordt geen deelbetaling verlangd.
Zodra de gebruikelijke oefenbijeenkomst in Nederland* doorgang kan vinden, is het duidelijk dat onze week in Frankrijk ook kan doorgaan. Pas dan is deelbetaling aan de orde.

*

 

Kosten organisatie Koorweek:

Totaal € 390 p.p. (gelijk aan 2017 !) Inbegrepen zijn: 5 dagen samen warm eten, afwisselend in of rond Saint-Nectaire, honorarium dirigent, honorarium pianist(e), drukwerk, A3-posters, advertentiekosten, kerkverzekering, kerkhuur, rechten partituren, gebruik instrumenten, huur studieruimte, en alle faciliteiten in de gemeentelijke 'Salle des Fêtes' incl. eventuele repetitie in Nederland. De aanmelding is definitief als er € 100,- is voldaan op rekening: NL25 ABNA 0477793495 t.n.v. A. de Haan onder vermelding:“Koorweek 2021”.Het restant ad € 290,- graag overmaken bij vertrek.

Aanmelding:

gaarne aanmelden via Ada de Haan: adadehaan46@gmail.com Vergeet niet je stemsoort te vermelden.

Logeren:

Er zijn vele leuke mogelijkheden in en rond Saint-Nectaire.
Ronduit favoriet is onze thuisbasis ***Hotel Mercure. Wij kregen een speciale aanbieding voor onze koorgroep:

Een Hotelkamer (voor 2 pers.) kost 590 euro - (voor de hele week)
inbegrepen:
7
overnachtingen, 7 dagen uitgebreid ontbijtbuffet, gebruik van buiten- en binnenzwembad - Gratis parkeergelegenheid en gratis WIFI. Er is ook een sauna en wellnesscentrum. Voor de boeking van het hotel dient € 100,- te worden overgemaakt naar rekening: NL25 ABNA 0477793495 t.n.v. A. de Haan onder vermelding van “deelbetaling Hotel Mercure”.
Gelieve het restant uiterlijk 25 juni 2021 per bank te voldoen. Het Hotel kan - gezien de prijs - alleen als koordeelnemer via Ada de Haan worden geboekt. We hebben 11 kamers beschikbaar.

Er zijn div. B+B's in en rond Saint-Nectaire, een heel vriendelijke is: 'Villa St Hubert' tel: 0033673140482 (Nederlands)
Een ander zeer goed huis bleek 'La Ville du pont romain' tel: 0033473884162 (spreken Frans en Engels)

Tevens is er een aantal campings in de buurt van Saint-Nectaire. Goede ervaringen vernamen we over Camping la Clé des Champs (www.campingcledeschamps.com). Reserveren dien je zelf te doen.

Maar eerst:

Partituren:
De partituren zullen stapsgewijs printklaar op de website - altijd achter een inlogcode - worden gepresenteerd.

Eerste ontmoeting / repetitie in Nederland:
Iedereen die zich heeft aangemeld zal - zonder enige verplichting – worden uitgenodigd voor een eerste kennismaking en een korte proefrepetitie in Midden-Nederland. Bij deze gelegenheid kunnen we met elkaar kennismaken en afspraken maken over bijvoorbeeld samen reizen, B&B onderweg, het samen delen van een kamer in Hotel Mercure, enz. enz. De muziekmappen, die al 2 jaar klaarstaan, zullen dan overhandigd worden.

Als je wel kunt zingen, maar aarzelt vanwege je financiële beperkingen, neem dan telefonisch contact op met Kees de Jong,

 

ATTENTIE !
Ga alstublieft zorgvuldig om met de toegangscode naar de deelnemerspagina. Het is nooit verstandig om telefoonnummers en adressen via het internet openbaar te maken. Commerciële lieden scannen websites automatisch op nummers voor spam.
De nummers van Ada, Abe en Kees (op de indexpagina) zijn als foto geplaatst en worden daardoor niet als nummer gescand.