Informatie over KOSTEN LOGEREN EN OPTIES Koorweek 2022:


De kosten voor deelname aan de Koorweek bedragen € 325,--  Deze kosten voor deelname behelzen: week-honorarium dirigent, week-honorarium pianist – drukwerk/verspreiding lokaal/portokosten A3 posters – kosten eerste repetitie in Apeldoorn - afdracht rechten – publicatiekosten – Franse AXA-kerkverzekering – huur van de kerk – gebruik instrumenten – huur studieruimten en BBQ op de dag van aankomst en 5x lunchbuffet in Castel Marguerite.

Schuin tegenover ons studiehuis Castel Marguerite is Hotel Mercure (waar vele zangers logeren). Er zijn tevens diverse chambres d’hôtes dichtbij de kerk: 'Villa St Hubert' tel: 0033673140482 (Nederlands) Dit is een unieke plek aan de voet van de berg waarop de kerk zich bevind waar we ons concert gaan geven op vrijdagavond.
Een ander zeer goed huis bleek 'La Ville du pont romain' tel: +33473884162 (spreken Frans en Engels)
Voor die reserveringen dien je zelf zorg te dragen. Kijk voor uitgebreidere informatie op “Office de Tourisme de Saint-Nectaire”. 

Tevens is er een aantal campings in de buurt van Saint-Nectaire. Goede ervaringen vernamen we over Camping la Clé des Champs (www.campingcledeschamps.com). Reserveren dien je zelf te doen.

Het huis Castel Marguerite is weer onze 'thuis basis' waar we zullen studeren. Van alle deelnemers vragen we een deelbetaling van 100 euro bij inschrijving.

Partituren:
De partituren staan inmiddels printklaar op de website - achter een inlogcode.

Om de organisatiedruk wat te beperken, vragen we de deelnemers zelf de partituren te printen. Doe deze alsjeblieft in een zwarte map. Mocht het printen vanaf de website niet lukken, dan sturen we deze met plezier als pdf-file naar je toe.
Wie wel kan zingen, maar aarzelt vanwege zijn of haar tijdelijk beperkte financiële mogelijkheden, deel dat dan - alleen - met Kees de Jong (per telefoon).


Na aanmelding ontvangen de deelnemers de inlogcodes als deelname bevestiging en toegang tot muziek/midi en partituren.

*

terug naar INDEX